ATLAS SCHINVELD

ATLAS SCHINVELD 24 jaar ervaring!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1325 beoordelingen
20 okt 2021 om 21:04 Hallo, Het is de eerste keer dat het niet goed was . Het was koud ...en ik had een extra los broodje bij bestelt wat rt niet bij was .....Was niet zo goed deze keer .
18 okt 2021 om 21:16 Het eten was lekker en snel bezorg en ook warm! Wat ik bj sommige niet kan zeggen
18 okt 2021 om 14:45 In tegenstelling tot de vorige keer kreeg ik harde frietjes in mijn kapsalon. Omdat het zondagmiddag was vermoed ik dat deze van de dag ervoor waren.
17 okt 2021 om 13:00 Weer heerlijk gegeten!!
16 okt 2021 om 23:09 Lekker eten, snel en correct bezorgd.
16 okt 2021 om 19:10 Lekker warm en smaakvol
14 okt 2021 om 15:26 Heerlijk gegeten, het is en blijft een aanrader
13 okt 2021 om 20:24 Mannetje jarig dochter en schoonzoon hier dus heerlijk samen gegeten TOP
2 okt 2021 om 22:17 Alleen weer niet compleet voor de zo veelste keer jammer had br shoarma en br shoarma exsta en een friet besteldt maar de frieten zaten er niet bij
2 okt 2021 om 13:24 Top eten, snel geleverd zoals altijd
1 okt 2021 om 1:38 Nope
30 sep 2021 om 1:40 Eten was goed en optijd. Alleen jammer genoeg zat de Cola die ik besteld niet erbij!