ATLAS SCHINVELD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2027 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Atlas Schinveld. Meer weten? Ontdek meer

4 mrt 2024 om 11:39 Het eten was lekker
4 mrt 2024 om 0:57 waren ons vergeten door de drukte! Eten was prima
2 mrt 2024 om 2:05 Super snel en lekker en zit er na vol
1 mrt 2024 om 19:57 Het was niet te eten droge harde frietjes en niet de saus erbij wat besteld was!
1 mrt 2024 om 0:44 De bezorger was aardig
29 feb 2024 om 19:58 Eten was gewoon lekker Alleen jammer ik had 2 keer friet gekregen en 1 friet en 1 keer rijst besteld maar verder niks mis mee heerlijk gegeten
28 feb 2024 om 19:36 Het was de eerste keer dat we kapsalon namen. Het is niet ons ding die slappe frites. Volgende keer weer lekker pizza of pasta.
22 feb 2024 om 20:20 Altijd vers en lekker
22 feb 2024 om 11:18 Eten was slechts ik heb pizza fungi besteld Komt pizza salami Ik heb de winkel gebeld en niemand nam op, slechte service niet meer
18 feb 2024 om 22:58 Het eten was erg lekker. Een vriendelijke bezorger. Ik ga zeker nog eens bestellen.
17 feb 2024 om 22:48 Bezorging was sneller dan aangegeven en het eten was weer lekker. Durum rijkelijk gevuld en tonijnsalade meer als voldoende.
16 feb 2024 om 20:56 Zeer snelle levering en lekkere pizza!